Žiji dobrodružně, na dřeň a na kost. Jsem hrdinkou svého příběhu. Popisuji zde svoji cestu životem, klikatou a měnící se, plnou výzev a dobrodružství. Takto žijí střelci, kteří jsou až na kost střelení, takto žijí romantici a snílci. Vemte si že mě inspiraci jak to dělat nebo naopak nedělat, pokochejte se fotografiemi, buďte tu se mnou, ale hlavně se bavte! Jsem ráda, ze tu jste a přijďte zas! Vaše Izabela❤️

Muž ze seznamky, nazývejme ho Podnikatel, nemá příliš času. Odepisuje vždy jen jednu nicneříkající větu a večer mi pošle "Dobrou noc Izabelko" a připojí pusinku. Tímto se u mě zařadí do kategorie úlisáků, kteří se ještě ani pořádně neseznámili se ženou a již první naši konverzaci směřuje tímto směrem.
Pokládá mi otázku, zdali jsem dobrodružná,...

Obléknu si černý saténový župánek a doleji do skleničky zbytek bílého Habánského. Chata je naplněná atmosférou a v hlavě sestavuji plán, o čem dnes budu psát. Pochopte přátelé, je nutné si vytvořit atmosféru a inspirativní prostředí. Dnes jsem francouzská kavárenská povalečka s červenou květinou ve vlasech mixnutá flamengem a španělskou kytarou....

"NE NE NE, ty by jsi neměla dělat řidičák Izabelko. Jsi příliš roztěkaná. Na řízení musíš být koncentrovaná a klidná a to ty nejsi Izabelko" řekla mi kdysi dávno v mých sedmnácti letech babička.

Slunce paří a moje duše zpívá! A co je to za zpěv! Rozvalím se do lehátka na dřevěné terase a opaluji zbylé špeky a čekám až někam odejdou. Tam odkud se vzaly, tam nechť se ztratí.

S tácem plným chlebíčků a jednohubek, taškou se sekty značky Mucha vyrážím k Hynkovu apartmánu. Ve společenské místnosti je slyšet bujará oslava a hlasy a každou chvíli někdo odtamtud vyletí ven a zase dovnitř. Sešla se tam parta přátel od mladého páru sousedů z apartmánu číslo jedna a tak tu máme asi patnáct lidí jejichž věkový průměr je dvacet...

Uháníme rychlou jízdou po dálnici do Ráje. Míjíme stromy a zasněženou krajinu. Kocour je uložený v tašce na klíně a je naprosto v klidu. Už si na přejezdy a cestování zvykl. Snažím se z něho vychovat kosmopolitní kočku.

Když chcete zásadním způsobem změnit svůj život a již delší dobu cítíte, že každodenní popíjení vína, noční probouzení se s rozmazaným make-upem a zpytováním svědomí a ranní vstávání, které bolí, není ten život, který chcete žít. Tak udělat rozhodnutí se zdá být snadné. Ale není tomu tak.

Izabela Fuksová
Všechna práva vyhrazena 2019
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma!